Antena 3 Sport Alte sporturi Auto/Moto Preşedintele echipei de F1 McLaren, Ron Dennis: "Pe 1 martie mă retrag din funcţie"

Preşedintele echipei de F1 McLaren, Ron Dennis: "Pe 1 martie mă retrag din funcţie"

16 Ian 2009   •   18:15
Preşedintele echipei de F1 McLaren, Ron Dennis: "Pe 1 martie mă retrag din funcţie"
Sursa foto: Ron Dennis

O legendă vie pentru echipa de Formula 1, McLaren, Ron Dennis a făcut surprinzătorul anunţ că, după data de 1 martie 2009, nu se va mai implica la echipă şi va renunţa la funcţia pe care o deţine. El spune că în locul său va veni Martin Whitmarsh, care lucrează de foarte mult timp la McLaren şi cunoaşte foarte bine echipa.
?Este timpul ca Martin să preia postul de preşedinte. Această decizie îmi aparţine. Eu voi continua să merg la curse, dar nu la toate. Să nu se înţeleagă că mă retrag, este chiar opusul, pentru că voi munci foarte mult pe alte fronturi?, a declarat bossul echipei care a câştigat anul trecut titulul mondial în Formula 1.
Englezul în vârstă de 61 de ani este preşedintele McLaren de peste 27 de ani, din 1981, aducând multe succese echipei sale. Ron Dennis este proprietarul a 15% din compania pe care a condus-o timp de aproape trei decenii, fiind cunoscut, conform gsp.ro, pentru seriozitatea cu care a tratat, întotdeauna, competiţia din Formula 1, în special cea cu echipa rivală Ferrari.
Foto: www.formula1.com
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close