Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Preşedintele echipei Ferrari şi-a spart televizorul de nervi după victoria lui Hamilton în Formula 1

Preşedintele echipei Ferrari şi-a spart televizorul de nervi după victoria lui Hamilton în Formula 1

Preşedintele echipei Ferrari şi-a spart televizorul de nervi după victoria lui Hamilton în Formula 1
10 Noi 2008   •   14:29

Imaginea cu britanicul Lewis Hamilton cucerind titlul mondial al piloţilor în Formula 1, în faţa lui Felipe Massa, după Marele Premiu al Braziliei, l-a determinat pe preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, să îşi distrugă televizorul.
Pilotul lui Ferrari, Massa, a câştigat marele premiu în faţa propriilor susţinători şi era la un pas să devină campion mondial, însă Hamilton l-a depăşit pe Timo Glock în ultimul viraj al cursei şi a terminat pe locul cinci de care avea nevoie să câştige titlul. ?Am spart televizorul, trebuie să spun adevărul?, a declarat Montezemolo la un eveniment Ferrari care a avut loc la Mugello, duminică.
?Când un televizor este spart se aude un zgomot puternic. Fiica mea, care era în cealaltă cameră s-a speriat. Din fericire aveam şi un alt televizor, astfel că am putut vedea ceremonia de decernare a premiilor cursei, care mi-a plăcut. Recunosc că în istoria Formulei 1 nu am mai văzut niciodată un campionat mondial care să fie decis în utlimul tur al celui din urmă Mare Premiu?, a spus Montezemolo, care în urmă cu un an a putut să îl vadă pe Kimi Raikkonen cucerind titlul pentru Ferrari în ultima cursă a sezonului.
?Miracolele, când au loc, deobicei au loc doar o dată. Spun asta pentru că anul trecut a avut loc un miracol. O repetare a acelor evenimente este aproape imposibilă. În Brazilia, prin Massa, am fost în măsură să producem un nou miracol?, a încheiat boss-ul Ferrari.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ferrari McLaren Mercedes Formula 1
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close