Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Preşedintele FIA, Max Mosley, recunoaşte: Practic sadomasochismul de 45 de ani

Preşedintele FIA, Max Mosley, recunoaşte: Practic sadomasochismul de 45 de ani

Preşedintele FIA, Max Mosley, recunoaşte: Practic sadomasochismul de 45 de ani
22 Oct 2008   •   15:05

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Max Mosley a declarat într-un interviu acordat cotidianului The Guardian că practică sadomasochismul de 45 de ani. ?Fac asta de 45 de ani. Am fost foarte atent şi nu am fost prins niciodată asupra faptului?, a explicat Mosley, care a câştigat un proces cu News of the World după ce această publicaţie a prezentat imagini cu el participând la o orgie sadomasochistă cu cinci femei plătite pentru aceasta.
La 68 de ani, fiul liderului fascist britanic Oswald Mosley şi al admiratoarei lui Hitler, Diana Mitford, s-a văzut pe prima pagină a ziarului, sub titlul ?Şeful Formulei 1 într-o orgie nazistă cu 5 prostituate?. Spre surprinderea tuturor, el a dat în judecată publicaţia pentru încălcarea dreptului la intimitate, dezvăluind la proces detalii neaşteptate, cum ar fi cât de sensibil este posteriorul său şi cum îi place să îl radă. Judecătorul nu a găsit elemente cu caracter nazist sau de luare în derâdere a holocaustului, iar Max Mosley a câştigat procesul şi a obţinut daune în valoare de 60.000 de lire sterline.
Conform Mediafax, Mosley recunoaşte că practică sadomasochismul de când a devenit adult şi nu vede nimic greşit în asta, atâta timp cât ceea ce face este legal şi de comun acord cu celelalte persoane implicate. Dezvăluirile legate de preferinţele sale sexuale au afectat-o însă şi pe soţia sa, Jean, cu care este căsătorit de 48 de ani şi cu care are doi fii. Mosley a ţinut ascunse de familie practicile sale sadomasochiste, dar spune că nu va renunţa. ?Nu poţi să schimbi felul cum eşti. M-am gândit la asta de-a lungul timpului şi am văzut absurditatea. Cred că majoritatea celor care au astfel de latură înţeleg situaţia. Dar nu îţi pierzi niciodată în totalitate interesul pentru astfel de practici?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close