Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Probleme în familia Ecclestone. Soţia boss-ului Formulei 1 a intentat divorţ

Probleme în familia Ecclestone. Soţia boss-ului Formulei 1 a intentat divorţ

Probleme în familia Ecclestone. Soţia boss-ului Formulei 1 a intentat divorţ
21 Noi 2008   •   19:19

Soţia magnatului de Formula 1 Bernie Ecclestone a intentat divorţ, după 24 de ani de căsnicie. Slavica a părăsit locuinţa încă de acum trei săptămâni, când Bernie era plecat în Brazilia, la Marele Premiu de Formula 1. Avocaţii spun deja că fostul fotomodel ar putea rămâne cu o parte frumuşică din averea de 2,5 miliarde de lire sterline a magnatului.
S-au cunoscut în 1984, când Slavica, pe atunci fotomodel al Casei Armani, a participat la o cursă de Formula 1. Habar n-avea cine e Ecclestone şi chiar i-a dat un număr fals de telefon, atunci când acesta i-a cerut o întâlnire.
Afaceristul nu a cedat şi, un an mai târziu, se căsătoreau. Au trecut amândoi cu bine peste diferenţa de înălţime şi de vârstă, dar şi peste ironiile celorlalţi. Ea are 1,88 metri, el - doar 1,59. Asta nu i-a împiedicat să aibă împreună două fete, Tamara şi Petra.
Slavica s-a săturat însă de programul soţului. Bernie, deşi are 78 de ani şi tocmai a trecut printr-o operaţie pe inimă, nu vrea să se oprească. Furioasă, Slavica a părăsit casa acum trei săptămâni când Bernie era în Brazilia. Presa de scandal din Marea Britanie este fericită: are ce să scrie mai ales că averea cuplului este de două miliarde şi jumătate de lire.
Jurnaliştii vor să afle dacă între cei doi există vreun contract prenupţial. Chiar şi dacă ar exista, Slavica s-ar putea alege cu o felie mare din avere în condiţiile în care cele mai multe proprietăţi, din cauza impozitelor, au fost trecute pe numele ei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bernie Ecclestone Formula 1
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close