Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Raikkonen, despăgubit cu 17 milioane de euro de Ferrari, ar putea semna cu Mercedes GP

Raikkonen, despăgubit cu 17 milioane de euro de Ferrari, ar putea semna cu Mercedes GP

Raikkonen, despăgubit cu 17 milioane de euro de Ferrari, ar putea semna cu Mercedes GP
Sursa foto: kimi raikkonen
19 Noi 2009   •   19:46

Pilotul finlandez Kimi Raikkonen nu a rămas pe drumuri după ce a fost pus pe liber pe Ferrari pentru a i se face loc lui Fernando Alonso. El va fi despăgubit de fosta sa echipă cu 16,9 milioane de euro dacă nu va avea unde să piloteze în 2010. Cu toate acestea, Raikkonen ar putea să ajungă la un acord cu fosta Brawn GP, actuala Mercedes GP, caz în care Ferrari i-ar mai da "doar" 14,6 milioane de euro.
Anunţul de miercuri al lui Raikkonen în care acesta spunea că nu va pilota în Formula 1 în sezonul viitor i-a luat prin surprindere pe suporterii sportului pe patru roţi. Cu toate acestea, la doar o zi distanţă, Kimi a revenit şi a nuanţat declaraţia sa, lăsând o poartă deschisă către echipa Mercedes, care i-a pierdut pe ambii săi piloţi, Button şi Barrichello. Agentul pilotului, Steve Robertson, a confirmat:
"Asta este Formula 1. Dacă ne pot convinge (Mercedes GP n.r) că îi pot oferi lui Kimi o şansă care să îl mulţumească şi dacă îi dau sentimentul că vor putea concura cu succes pentru a câştiga curse şi campionatul, nu excludem nimic. Există o posibilitate de a ne înţelege", a declarat agentul pentru Eurosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brawn GP Ferrari Formula 1 contract pilot
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close