Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Ralf Schumacher ia exemplul fratelui Michael şi vrea să revină în F1, la Stefan GP

Ralf Schumacher ia exemplul fratelui Michael şi vrea să revină în F1, la Stefan GP

Ralf Schumacher ia exemplul fratelui Michael şi vrea să revină în F1, la Stefan GP
Sursa foto: ralf schumacher
03 Feb 2010   •   21:39

Ralf Schumacher, ajuns la 34 de ani, i-ar putea călca pe urme fratelui său, mult mai cunoscutul Michael, şi tratează o revenire în Formula 1 la nou-formata echipă Stefan GP. Cel care l-ar putea aduce pe Schumacher în "Marele Circ" după doi ani de pauză este investitorul sârb Zoran Stefanovic, care a preluat infrastructura defunctei Toyota F1 şi încearcă înscrierea echipei sale în competiţie.
Presa din Germania vorbeşte despre trei echipe care încearcă, pe ultima sută de metri, să obţină intrarea în Formula 1 în acest sezon: USF1, Campos şi Stefan GP. Intrarea primelor două în Marele Circ este anticipată de Bernie Ecclestone pentru 2011, dar echipa lui Stefanovic pare să aibă susţinerea patronului Formulei 1.
"Am contacte bune cu Stefan GP şi voi încerca să le furnizez un loc pe grila de start, iar Ralf Schumacher ar fi pentru ei pilotul ideal", a declarat Ecclestone pentru Bild.
Ralf Schumacher este unul dintre piloţii care ar concura pentru Stefan GP dacă echipa ar fi acceptată pe ultima sută de metri în sezonul 2010 al competiţiei, la doi ani după ce a lăsat sportul-regină al automobilismului. Schumacher s-a retras în 2007 de la echipa Toyota cu şase Grand Prix-uri câştigate în cariera sa de 10 ani. Germanul a concurat pentru Jordan (1997-1998), Williams (1999-2004) şi Toyota (2005-2007).
Fratele lui Ralf Schumacher, Michael, va reveni în mod cert în circuit în acest sezon, el făcând deja primele teste oficiale pentru echipa Mercedes GP.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close