Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Raliul Dakar 2010. Nasser Al-Attiyah a câştigat a doua etapă şi conduce în clasamentul general

Raliul Dakar 2010. Nasser Al-Attiyah a câştigat a doua etapă şi conduce în clasamentul general

Raliul Dakar 2010. Nasser Al-Attiyah a câştigat a doua etapă şi conduce în clasamentul general
Sursa foto: Nasser Al-Attiyah
04 Ian 2010   •   12:58

Pilotul Nasser Al-Attiyah din Qatar a fost cel care şi-a însuşit laurii celei de-a doua etape a Raliului Dakar 2010, care s-a disputat între Cordoba şi La Rioja. După ce prima etapă fusese umbrită de moartea unei spectatoare de 28 de ani, accidentată de o maşină aflată în concurs, tragediile au fost evitate la a doua rundă. câştigată de pilorul Volkswagen.
Etapa a doua a Raliului Dakar, care se dispută şi anul acesta în Argentina şi Chile, a reprezentat o distanţă de 355 de kilometri, între localităţile Cordoba şi La Rioja. Linia de sosire a fost trecută întâi de pilotul din Qatar, urmat de francezul Guerlin Chicherit de la BMW şi alţi trei piloţi de la Volkswagen, Carlos Neves, Carlos Sainz şi Mark Miller.
Prima cursă a concursului, disputată sâmbătă, fusese câştigată de spaniolul Nani Roma de la BMW. Ibericul a pierdut nu mai puţin de 15 minute sâmbătă, coborând pe locul al optulea în clasamentul general, potrivit Eurosport.
În urma victoriei de duminică, Nasser Al-Attiyah a trecut în fruntea clasamentului general, cu un avans de un minut şi 19 secunde în faţa spaniolului Carlos Sainz, urmat de elveţianul Stephane Peterhansel şi de americanul Mark Miller.
Etapa a treia, de luni, se va disputa pe un traseu ce este cuprins între localităţile La Rioja şi Fiambala.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: volkswagen
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close