Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Raliul Dakar: Carlos Sainz şi Marc Coma, lideri şi după etapa a treia

Raliul Dakar: Carlos Sainz şi Marc Coma, lideri şi după etapa a treia

Raliul Dakar: Carlos Sainz şi Marc Coma, lideri şi după etapa a treia
06 Ian 2009   •   15:03

Singurul reprezentant al României rămas în Raliul Dakar, George Romeo Duicu, ocupă locul 90 după primele trei etape, avand o întârziere de 3 ore, 55 de minute şi 49 de secunde faţă de liderul cursei Marc Coma.
Etapa a 3-a a Raliului Dakar a avut o lungime de 694 de kilometri şi s-a desfăşurat între Puerto Madryn şi Jacobacci. Speciala de 551 de kilometri a fost câştigată la categoria moto de liderul ierarhiei generale, Marc Coma, acesta fiind înregistrat la sosire cu timpul de 5 ore, 18 minute şi 17 secunde. Singurul reprezentant al României rămas în concurs, George Romeo Duicu s-a clasat al 97-lea, în timp ce la general ocupă locul 90.
La categoria auto BMW a obţinut a doua victorie în trei zile prin acelaşi Nasser Al Attiah, care l-a depaşit cu doar 35 de secunde pe Carlos Sainz de la Volkswagen. Campionul Stephane Peterhansel de la Mitsubishi a pierdut din nou timp important, terminând doar pe poziţia a cincea. În ierarhia generală Sainz are un avans de 3 minute şi 40 de secunde în faţa lui Al Attiah.
Antena 3

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close