Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Raliul Dakar. Nasser Al-Attiyah este câştigătorul etapei a şaptea la clasa auto

Raliul Dakar. Nasser Al-Attiyah este câştigătorul etapei a şaptea la clasa auto

Raliul Dakar. Nasser Al-Attiyah este câştigătorul etapei a şaptea la clasa auto
Sursa foto: Nasser Al-Attiyah
09 Ian 2010   •   17:49

Carlos Sainz rămâne liderul clasamentului general al Raliului Dakar 2010 şi după disputarea etapei a şaptea, la o diferenţă de 11 minute de Nasser Al-Attiyah, câştigătorul rundei de vineri. Pilotul din Qatar a trecut primul linia de sosire de la Antofagasta cu Volkswagenul său, înaintea francezului Peterhansel şi a spaniolului Sainz.
Nasser Al-Attiyah s-a descurcat cel mai bine în cursa dintre Iquique şi Antofagasta şi, prin faptul că a câştigat etapa, a mai redus din diferenţa ce îl separă de liderul clasamentului, Carlos Sainz. Cursa a avut o lungime de 600 de kilometri, dar diferenţa dintre piloţii cel mai bine clasaţi, Al-Attiyah şi Peterhansel, a fost de doar trei minute şi 29 de secunde. Sainz a încheiat cursa cu patru minute şi 21 de secunde în spatele pilotului din Qatar.
Pentru sportivii angrenaţi în Raliul Dakar 2010 urmează o zi de pauză, urmând că etapa a opta să se desfăşoare, duminică, între localităţile Antofagasta - Copiapo.
Antena3.ro

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close