Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Raliul Dakar. Ziua a treia, un nou incident, prăbuşirea unui elicopter

Raliul Dakar. Ziua a treia, un nou incident, prăbuşirea unui elicopter

Raliul Dakar. Ziua a treia, un nou incident, prăbuşirea unui elicopter
Sursa foto: raliul dakar
05 Ian 2010   •   17:35

Luni s-a disputat a treia etapă a Raliului Dakar 2010, găzduit de Argentina şi Chile, iar câştigător a ieşit francezul Stephane Peterhansel. Acesta, pilot al unui BMW, a trecut primul linia de sosire a rutei La Rioja - Fiambala, la categoria maşini, şi a preluat totodată şefia clasamentului general. Ziua a doua nu a fost una lipsită de incidente, ci a prilejuit prăbuşirea unui elicopter şi rănirea a două persoane.
Francezul Stephane Peterhansel este câştigătorul celei de-a treia curse din cadrul Raliului Dakar 2010, dintre La Rioja şi Fiambala, iar pe locurile doi şi trei au încheiat Carlos Sainz (Volkswagen) şi Nasser Al-Attiyah (Qatar), tot pe Volkswagen.
În urma acestei victorii, Peterhansel ia un avans de 4 minute şi 33 de secunde în fruntea ierarhiei, în faţa lui Carlos Sainz şi Nasser Al-Attiyah.
Incidentul zilei a fost prăbuşirea unui elicopter care survola zona în care se desfăşura concursul. Cele patru persoane care se aflau în elicopter au scăpat ca prin minune, doar doi dintre ei având nevoie de unele îngrijiri medicale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: incidente
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close