Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Robert Kubica l-ar vrea coleg pe Kimi Raikkonen la Renault

Robert Kubica l-ar vrea coleg pe Kimi Raikkonen la Renault

Robert Kubica l-ar vrea coleg pe Kimi Raikkonen la Renault
09 Iul 2010   •   17:12

Robert Kubica a alimentat speculaţiile privind o revenire a lui Kimi Raikkonen în Formula 1, spunând că şi l-ar dori pe campionul din 2007 drept coleg la Renault.

Raikkonen, campion cu Ferrari, a renunţat la Formula 1 la finalul sezonului trecut pentru a concura în Campionatul de raliuri cu Citroen. Finlandezul, care a terminat de mai multe ori în puncte însă fără să pună liderii în dificultate, nu a dat semne că şi-ar dori să revină în Formula 1, în ciuda speculaţiilor continue despre intenţiile lui.

Întrebat dacă ar vrea să facă echipă cu pilotul finlandez, Kubica a declarat: "Dacă Kimi ni se alătură va fi foarte bine. Este un pilot grozav, talentat. Ar fi bine să îl avem în echipă, dar nu ştiu ce ne rezervă viitorul sau cine va fi colegul meu anul viitor", a spus polonezul.

Renault a anunţat miercuri că Robert Kubica a semnat un nou contract până în 2012, punând capăt speculaţiilor privind plecarea lui la Ferrari. Actualul său coleg este rusul Vitaly Petrov, care a fost surclasat în calificările tuturor celor nouă curse şi care a acumulat doar şase puncte, faţă de cele 83 ale lui Kubica.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close