Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Rossi câştigă prima specială a raliului Monza, dar este trădat de motor

Rossi câştigă prima specială a raliului Monza, dar este trădat de motor

Rossi câştigă prima specială a raliului Monza, dar este trădat de motor
16 Noi 2008   •   14:02

Valentino Rossi, campionul mondial la Moto GP participă în acest week-end la raliul de la Monza. După un debut în forţă, el este însă penalizat de motorul maşinii Ford Focus WRC pe care concurează.
Debutul însă este unul de poveste- cel mai bun timp în prima probă specială şi un loc întâi temporar în clasament, dar în a treia probă specială, motorul se opreşte după un derapaj care îl costă pe Rossi 30 de secunde. Aceeaşi poveste în a cincea probă specială ?astfel că încheie prima etapă pe locul patru la 27"1 de liderul cursei Dindo Capello. Duminică, Rossi va concura pentru un loc pe podium, o misiune foarte dificilă.
Oricum pentru Rossi va fi o perioadă agitată- pe 20-21 noiembrie participă la Mugello la o serie de teste cu Ferrari F2008, ce a participat anul acesta la campionatul de Formula 1. Apoi, pe 26 şi 27 îşi va testa motocicleta sa Yamaha la Jerez. Pentru ca pe 5-7 demebrie să fie în Ţara Galilor pentru ultima probă WRC a anului, pe maşina pe care o probează în această săptămână la Monza.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valentino Rossi WRC MotoGP
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close