Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Schumacher are bateriile pline. "Mă simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul"

Schumacher are bateriile pline. "Mă simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul"

Schumacher are bateriile pline. "Mă simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul"
Sursa foto: michael schumacher
05 Mar 2010   •   20:27

Poate cel mai iubit pilot din istoria Formulei 1, germanul Michael Schumacher, nu mai are răbdare cu puţin mai mult de o săptămână până la revenirea în circuit. Deja în vârstă de 41 de ani, septuplul campion mondial a trecut cu bine de toate testele şi se simte de minune la bordul bolidului Mercedes GP.
"Acum mi se pare că a trecut foarte mult de când m-am hotărât să revin. În sfârşit va începe sezonul, la 14 martie. Mă simt ca un copil care aşteaptă Crăciunul. Este amuzant când mă gândesc că voi concura din nou în Formula 1, având în vedere că în urmă cu doar câteva luni aş fi refuzat categoric o astfel de oportunitate. Însă uneori situaţia se schimbă când apar circumstanţe favorabile. Ceea ce m-a tentat este competiţia la cel mai înalt nivel pe care doar Formula 1 o poate oferi", a declarat germanul, potrivit Mediafax.
Din punct de vedere fizic, "Schumi" a asigurat deja că nu are nici o problemă şi este în pregătit:
"De mult timp nu m-am mai simţit atât de proaspăt. Sunt pregătit perfect din punct de vedere fizic şi, cel mai important, mi-a revenit complet energia. Când m-am retras, în 2006, bateriile mele erau goale. Acum sunt complet încărcate", declarat Schumacher.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Formula 1 revenire
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close