Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Schumacher: "M-am distrat la Melbourne, merg din ce în ce mai bine"

Schumacher: "M-am distrat la Melbourne, merg din ce în ce mai bine"

Schumacher: "M-am distrat la Melbourne, merg din ce în ce mai bine"
Sursa foto: michael schumacher
30 Mar 2010   •   19:24

Septuplul campion mondial în Formula 1 Michael Schumacher nu se lasă descurajat de locul slab obţinut în Marele Premiu al Australiei. Clasat doar al zecelea, germanul consideră că a condus mult mai bine decât în prima etapă, din Bahrain, şi consideră că mici ghinioane l-au făcut să piardă timp preţios. "Schumi" este optimist înainte de următorul Mare Premiu, al Malaeziei.
"Nu suntem foarte mult în urmă şi sunt încrezător că vor urma lucruri bune. Ştiu că nu am lăsat impresia asta, dar dacă mă uit mai bine la week-endul trecut văd că ne-am îmbunătăţit mult performanţa din Bahrain. Avem motive bune de satisfacţie, dacă nu ne uităm la rezultat", a scris Schumacher pe website-ul personal.
Clasarea slabă din Australia, locul cinci Rosberg şi locul zece Schumacher, ţine mult şi de ghinion, crede pilotul de 41 de ani, care a revenit în circuit la trei ani de la retragerea de la Ferrari.
"Cred că eu şi Nico (n.r. Rosberg, colegul de echipă), ne-am fi putut clasa cu trei locuri mai bine. Am avut o configurarea prea conservatoare şi am avut şi un fragment prins în spoiler, lucru care m-a costat ceva timp. Şi dacă mă aflam într-o situaţie favorabilă m-aş fi putut bate chiar la podium.", a conchis fostul campion german.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Formula 1 Nico Rosberg
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close