Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Schumacher, mulţumit de începutul decent: A fost distractiv în Bahrain dar se vede că am lipsit

Schumacher, mulţumit de începutul decent: A fost distractiv în Bahrain dar se vede că am lipsit

Schumacher, mulţumit de începutul decent: A fost distractiv în Bahrain dar se vede că am lipsit
Sursa foto: michael schumacher
15 Mar 2010   •   13:07

Septuplul campion mondial Michael Schumacher s-a declarat mulţumit de cursa de revenire în Formula 1, de duminică, din MP al Bahrain. Germanul de 41 de ani a încheiat pe locul şase cursa de pe pista Sakhir şi a recunoscut că nu s-a putut obişnui imediat cu noile maşini şi stiluri de condus. Cea mai mare dezamăgire a lui "Schumi" este aceea că, în ziua de azi, depăşirile nu mai sunt posibile decât dacă pilotul din faţă comite greşeli.
"Pentru mine a fost amuzant, dar cursa nu a fost plină de foarte multe evenimente. A fost începutul cursei şi apoi tot ce trebuia să faci era să îţi menţii ritmul şi să nu faci nici o greşeală. Depăşirea e practic imposibilă dacă nimeni nu face vreo greşeală. Cred că Hamilton a greşit puţin când l-a depăşit Rosberg, dar şi-a recuperat locul la pit-stop.", a declarat Schumacher, potrivit Skysports.
"Pot trăi foarte bine cu acest loc şase. Acesta oferă echipei şi mie o bază bună pentru a avansa. Sunt încrezător că vom îmbunătăţi monopostul. Ştim că mai avem multe de făcut pentru a ajunge la nivelul celor mai buni, dar vom ajunge. Sezonul este lung", a conchis multiplul campion mondial.
Michael Schumacher a încheiat prima cursă a anului pe locul 6, sub coechipierul său de la Mercedes GP, Nico Rosberg. MP al Bahrainului a fost câştigat de pilotul spaniol al lui Ferrari, Fernando Alonso.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Formula 1 Nico Rosberg
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close