Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Schumacher: Nu am presupus niciodată că voi reveni în Formula 1 şi îmi voi domina adversarii

Schumacher: Nu am presupus niciodată că voi reveni în Formula 1 şi îmi voi domina adversarii

Schumacher: Nu am presupus niciodată că voi reveni în Formula 1 şi îmi voi domina adversarii
19 Mar 2010   •   16:57


Septuplul campion mondial Michael Schumacher spune că este încântat cu revenirea nu atât de spectaculoasă în Formula 1, în Marele Premiu al Bahrain, insistând asupra faptului că nu se aştepta să îşi domine adversarii.

"După cursa de revenire mă simt foarte bine. Din punct de vedere fizic, această cursă nu a fost deloc dificilă pentru mine, pentru că nu am fost extenuat. Acest lucru se datorează şi faptului că pneurile, pe căldura aia, nu au permis viteze prea mari", a declarat Schumacher, care a susţinut la începutul acestei săptămâni că Formula 1 este mai "uşoară" decât ultima oară când a concurat.

"Per total sunt foarte fericit şi mândru de cum au decurs lucrurile, în condiţiile în care nu am mai concurat de trei ani şi nici nu am avut prea mult timp să mă pregătesc. Ar fi fost ciudat să presupun că vin, mă aşez într-o maşină şi fac tururi în jurul celorlalţi concurenţi. Eu nu am presupus acest lucru. Am fost calm şi relaxat la cursa din Bahrain", a mai spus Schumacher.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close