Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Theissen: Sunt mândru! BMW a reuşit să fie o echipă de top, deşi nimeni nu ne dădea şanse

Theissen: Sunt mândru! BMW a reuşit să fie o echipă de top, deşi nimeni nu ne dădea şanse

Theissen: Sunt mândru! BMW a reuşit să fie o echipă de top, deşi nimeni nu ne dădea şanse
22 Oct 2008   •   11:32

Boss-ul echipei de Formula 1 BMW, Mario Theissen, a declarat că este mândru de rezultatele echipei sale în acest sezon, chiar dacă, în urma Marelui Premiu al Chinei, BMW a ieşit din lupta pentru titlurile la piloţi şi constructori. ?Finalul sezonului încă nu a venit, mai este cursa de la Sao Paulo, însă asta nu ne împiedică să spunem că putem fi în totalitate foarte mulţumiţi de ceea ce am realizat în 2008?, a spus Theissen.
?Am vrut să transformăm duelul din fruntea liniei de start într-o bătălie în trei şi am reuşit acest lucru. Am reuşit să fim una dintre echipele de top ale Formulei 1 încă de la începutul sezonului, deşi nimeni nu ar fi crezut că vom ajunge să ne batem pentru titlu atât la piloţi cât şi la constructori, chiar până în penultima rundă a sezonului?.
?Mai mult, am dorit să obţinem o victorie într-un Mare Premiu în 2008 şi am realizat şi acest lucru?, a adăugat el. ?Iar faptul că am reuşit asta printr-o dublă la Montreal a fost bomboana de pe tort. Am terminat de 11 ori pe podium, faţă de doar două succese în 2007. Asta demonstrează cât de multe am reuşit?, a concluzionat şeful echipei BMW.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close