Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Tinereţe fără bătrâneţe. Schumacher vrea să concureze trei ani în Formula 1!

Tinereţe fără bătrâneţe. Schumacher vrea să concureze trei ani în Formula 1!

Tinereţe fără bătrâneţe. Schumacher vrea să concureze trei ani în Formula 1!
Sursa foto: michael schumacher
14 Ian 2010   •   15:43

Multă lume a ridicat din sprâncene atunci când Michael Schumacher a anunţat că se întoarce în Formula 1 la 41 de ani. Dar puţină lume ştia că "Schumi" nu se întoarce doar pentru un an, ci pentru trei! Septuplul campion mondial în "Marele Circ" nu vrea să se lase până la 44 de ani şi vrea neapărat să mai câştige măcar un titlu mondial.
"În cadrul proiectului pe termen lung de la Mercedes, am stabilit un obiectiv clar: vreau să redevin campion mondial. Poate nu voi reuşi asta din primul sezon, dar dacă avem în vedere faptul că am contract pe trei ani, este un obiectiv realist", a declarat Schumacher în presa germană.
Pilotul german nu are nici o emoţie că poate rezista ritmului solicitant din Formula 1, în ciuda faptului că nu se mai antrenează la fel de mult ca altă dată. Motivul este simplu: are gene bune.
"Se pare că am reuşit să nu fiu afectat de trecerea anilor, am gene bune. Mă antrenez mai puţin decât înainte, dar sunt mai eficient", a precizat Schumacher.
Michael Schumacher a semnat în decembrie un contract pe trei ani cu echipa germană Mercedes GP, fosta BrawnGP, şi va concura în Formula 1 după o pauză de trei ani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Formula 1
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close