Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Traficul din Capitală, restricţionat în perioada sărbătorilor. Vezi zonele cu probleme

Traficul din Capitală, restricţionat în perioada sărbătorilor. Vezi zonele cu probleme

Traficul din Capitală, restricţionat în perioada sărbătorilor. Vezi zonele cu probleme
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Dec 2010   •   23:30

Sărbătorile de iarnă aduc şi restricţii de trafic. În Bucureşti, în zonele unde sunt organizate târguri de iarnă, nu se va circula zilele acestea.

Vorbim despre două rânduri de restricţii. Începând de vineri seară, de la ora 18.00, a fost închis traficul rutier pe Bd. Unirii între Bd. Libertatii şi Bd. I.C. Bratianu. Restricţia e valabilă până duminică la ora 21.00.Apoi, pe 25 şi 26, de Crăciun, maşinile nu vor avea voie, din nou, să circule în această zonă.

Poliţiştii recomandă rutele ocolitoare cum ar fi: Calea 13 Septembrie - Bd. Libertatii - Bd. Regina Maria sau Calea Calarasilor - Splaiul Independentei - Bd. Natiunile Unite - Str. Izvor.

Restricţiile de trafic sunt necesare pentru că în această zonă bucureştenii sunt asteptaţi să se plimbe cu trăsuri trase de reni sau să vină la concerte.

Pentru copii a fost amenajat "Atelierul lui Mos Craciun", unde artisti amatori, costumati în zâne şi spiridusi vor recrea atmosfera magică din casa lui Mos Crăciun.
 


×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close