Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Retragere șoc: noul campion mondial la Formula 1, Nico Rosberg, își anunță retragerea din activitate

Retragere șoc: noul campion mondial la Formula 1, Nico Rosberg, își anunță retragerea din activitate

Retragere șoc: noul campion mondial la Formula 1, Nico Rosberg, își anunță retragerea din activitate
Sursa foto: Foto: Facebook / Nico Rosberg
02 Dec 2016   •   15:25

Pilotul Nico Rosberg a anunțat că se retrage din activitate. Decizia a fost luată a doua zi după ce a devenit campion mondial la Formula 1.

Pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) a câştigat în premieră titlul de campion mondial de Formula 1, duminică, pe circuitul Yas Marina. 

“Când am câștigat cursa de la Suzuka, din momentul în care mi-am dat seama că titlul este în mâinile mele, presiunea a început să se acumuleze și am început să mă gândesc la retragere, dacă era să devin campion mondial. Duminică, în Abu Dhabi, știam că s-ar putea să fie ultima mea cursă și m-am liniștit înainte de cursă. Am vrut să mă bucur de fiecare moment din această experiență, știind că ar putea fi ultima. Apoi s-a dat startul și am avut parte de cele mai intense 55 de ture din viața mea. Decizia a fost luată luni seară. După ce m-am gândit o zi întreagă, am comunicat-o mai departe familiei și managerului”, scrie Rosberg, în mesajul publicat pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: pilot Formula 1 Nico Rosberg campion
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close