Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Unul dintre co-fondatorii YouTube va sprijini echipa de Formula 1 US F1

Unul dintre co-fondatorii YouTube va sprijini echipa de Formula 1 US F1

Unul dintre co-fondatorii YouTube va sprijini echipa de Formula 1 US F1
21 Aug 2009   •   02:02


Noua echipă de Formula 1 US F1 l-a numit pe Chad Hurley, co-fondatorul YouTube, ca prim investitor pentru 2010, anul de debut al echipei în Marele Circ. Echipa din Charlotte este deţinută de fostul director tehnic al Ligier, Ken Anderson, şi fostul şef al echipei Williams, Peter Windsor. Aceasta este una dintre cele trei noi echipe care vor apărea pe grila de start în sezonul viitor.

?Sunt încântat să fac parte din prima echipă de Formula 1 a SUA din mai mult de 40 de ani. Este o oportunitate imensă faptul că voi fi implicat într-un astfel de proiect măreţ. Abia aştept să contribui la viziunea şi strategia US F1 pentru anii următori?, a spus Hurley.

Hurley crede că experienţa lui ca director executiv al portalului video va fi benefică pentru strategia corporaţiei şi a promis că materialele video vor fi o parte importantă a ceea ce va face echipa. ?Văd un potenţial imens pentru toate sporturile să integreze cât mai multe legături sociale, materiale media, să interacţioneze cu fanii. Sperăm că vom realiza conţinut pe care indivizi din toată lumea să îl vadă şi să îl împartă, să simtă că fac parte din echipă?, a mai spus el.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close