Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Valentino Rossi, la puterea 100. Pilotul atinge "centenarul" victoriilor în carieră!

Valentino Rossi, la puterea 100. Pilotul atinge "centenarul" victoriilor în carieră!

Valentino Rossi, la puterea 100. Pilotul atinge "centenarul" victoriilor în carieră!
Sursa foto: valentino rossi
27 Iun 2009   •   18:50

Reuşită importantă pentru pilotul de motociclism viteză clasa MotoGP, Valentino Rossi. Italianul de la echipa Yamaha a câştigat sâmbătă o nouă cursă, Marele Premiu al Olandei, aceasta fiind al 100-lea succes din cariera pilotului. Rata de succes a lui Rossi este impresionantă, sportivul din "Cizmă" având 100 de reuşite din 217 curse disputate.
"Cele 100 de victorii ale mele? Pentru mine sunt toate importante, pentru asta trebuie să mulţumesc multor oameni: familiei mele, echipei mele şi prietenilor mei. Sper să mai obţin şi alte succese", a fost declaraţia de după cursă a lui Valentino Rossi, potrivit Mediafax.
Lider al clasamentului piloţilor din acest an, Valentino Rossi are trei victorii în şapte curse în acest sezon, ultima dintre ele fiind cea se sâmbătă din Olanda, când Rossi a trecut linia de sosire în faţa lui Jorge Lorenzo din Spania şi Casey Stoner şi Australia. Aceasta este şi ordinea în care cei trei ocupă podiumul MotoGP, Rossi având 131 de puncte, Lorenzo 126 şi Stoner 122, la care distanţă de orice alt concurent.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valentino Rossi MotoGP centenar
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close