Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Vettel va pleca din pole position în Marea Britanie (VIDEO)

Vettel va pleca din pole position în Marea Britanie (VIDEO)

Vettel va pleca din pole position în Marea Britanie (VIDEO)
20 Iun 2009   •   17:31

Germanul Sebastian Vettel a reuşit al patrulea pole position al carierei, sâmbătă, după o luptă strânsă cu coechiperul său de la Red Bull, australianul Mark Webber în calificările pentru Grand Prix-ul Marii Britanii.
Cu un timp de un minut şi 19,509 secunde, a trecut de veteranul Rubens Barrichello în Brawn GP, care a reuşit să îl devanseze pe Webber, care până atunci forţase să obţină primul pole al carierei. Pentru Vettel a fost al doilea pole succesiv şi al treilea în acest sezon.
?A fost cel mai tur al weekendului. A fost aproape perfect. Ca pilot, întotdeauna crezi că mai rămâne puţin aici sau dincolo, dar a mers foarte bine. Am fost surprins cât de repede am mers. Pot doar să îi felicit pe cei din garaj, care muncesc atât de mult să pregătească maşina?, declara germanul.
Liderul clasamentului Jenson Button, în al doilea Brawn, a fost al şaselea după ce a căutat un echilibru între setările maşinii şi anvelope în condiţii foarte reci.
Italianul Jarno Trulli a fost al patrulea pentru Toyota, iar japonezul Kazuki Nakajima, pe locul cinci cu Williams în faţa lui Button.


Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close