Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Victor Ponta a ieşit cu maşina în decor la Raliul Iaşiului. Nu au fost răniţi (VIDEO)

Victor Ponta a ieşit cu maşina în decor la Raliul Iaşiului. Nu au fost răniţi (VIDEO)

Victor Ponta a ieşit cu maşina în decor la Raliul Iaşiului. Nu au fost răniţi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Oct 2010   •   17:13

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat într-un incident la Raliul Iaşiului. Maşina în care se afla Ponta a ieşit în decor în timpul unei curse. Atât liderul PSD, cât şi partenerul său, Edwin Keleti, au scăpat nevătămaţi.

Ponta a particpat, vineri după-amiază, la Raliul Iaşiului, fiind copilot.

La un moment dat, în timpul cursei, maşina în care se afla liderul PSD a derapat şi a ieşit în decor, a spus europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, care a participat şi el la raliu, informează Mediafax.

"A fost mai degrabă un accident spectaculos, fără a fi accidentat cineva. Se întâmplă astfel de lucruri, aşa e la raliuri. Fiind deja campion, echipajul a avut un moment de relaxare, iar maşina, nefiind încărcată, s-a produs acest eveniment. Ponta se afla într-un Ford Focus, o maşină de campion mondial. Victor Ponta nu a fost rănit şi nici pilotul nu a păţit nimic. Pe Victor l-am condus la hotel şi este bine, nu are nicio problemă", a spus Ivan.

Actualul preşedinte al PSD este cunoscut pentru pasiunea pentru baschet şi raliuri.

În 2008, Ponta a fost campion naţional de raliuri, la Cupa Dacia Ursus, în echipaj cu Edwin Keleti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta raliu cursa
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close