Antena 3 CNN Sport Apelul Simonei Halep împotriva suspendării, judecat de TAS: S-a stabilit data audierilor

Apelul Simonei Halep împotriva suspendării, judecat de TAS: S-a stabilit data audierilor

Audierile la TAS în cazul apelului Simonei Halep împotriva deciziei de suspendare pentru patru ani vor avea loc mai puțin de două luni.

Apelul Simonei Halep împotriva suspendării, judecat de TAS: S-a stabilit data audierilor
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    12 Dec 2023   •   17:27

Cazul Simonei Halep, care a fost suspendată pentru patru ani pentru dopaj, va fi analizat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), de la Lausanne, în perioada 7-9 februarie 2024, se arată pe site-ul oficial al TAS.

Cazul de dopaj care a dus la suspendarea Simonei Halep a fost judecat de un tribunal independent de la Londra care se ocupă de cazuri de dopaj în tenis. Halep a fost suspendată după ce analizele au stabilit că s-ar fi dopat cu roxadustat și, de asemenea, după ce s-au constatat nereguli în pașaportul său biologic.

Citește și: Simona Halep, mesaj de la Paris: "Pregătită să revin unde totul a început"

În urma hotărârii de suspendare pentru patru ani, Halep a contestat decizia la TAS.

În respectiva decizie, Simona Halep a fost găsită vinovată de încălcări ale regulilor antidoping și sancționată cu o perioadă de ineligibilitate de patru ani, care a început la 7 octombrie 2022.

Aceeași decizie a descalificat toate rezultatele obținute de Simona Halep în competițiile desfășurate în perioada 29 august 2022 - 7 octombrie 2022, inclusiv retragerea tuturor titlurilor, punctelor de clasament și premiilor în bani.

×
Subiecte în articol: audieri Simona Halep suspendare tas
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close