Antena 3 CNN Sport CTP, verdict dur despre Simona Halep, după eliminarea de la Australian Open

CTP, verdict dur despre Simona Halep, după eliminarea de la Australian Open

CTP, verdict dur despre Simona Halep, după eliminarea de la Australian Open
16 Ian 2017   •   13:34

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Sport.ro despre eliminarea Simonei de la Australian Open inca din primul tur.

"Asteptarile mele nu erau deloc luminoase. Nu am vazut meciul de azi-noapte, dar am vazut meciul de la Shenzhen pierdut de Simona. Atitudinea ei din teren, corporala, mentala, dincolo de gesturile acuzatoare la adresa genunchiului, unde e posibil sa aiba o problema, dar ea nu a pierdut meciul din cauza limitarii date de genunchi. Nu a avut elan, determinare."

"Mai mult, vine la inceputul sezonului, cand se presupune ca s-a odihnit, si-a tratat toate afectiune. Lucrurile arata foarte rau in ceea ce priveste starea generala a Simonei. Cel mai grav nu este ce ai la genunchi sau la corp sau la spate si reflectarea in public a unei astfel de atitudini."

"Pauza? Ea tocmai a iesit dintr-o pauza de o luna si mai bine... acum, dupa trei meciuri in noul an, din nou pauza? Pauzele nu sunt bune niciodata, le iei silit, cand nu ai ce face"

"Ar fi interesant de vazut ce spune Darren Cahill. Cred ca el ar putea sa lamureasca...", a declarat Cristian Tudor Popescu.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a patra favorită, a fost învinsă surprinzător de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, luni, la Melbourne, în runda inaugurală a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

Halep (4 WTA) a cedat după o oră şi 15 de minute în faţa numărului 52 mondial, în setul secund conducând cu 1-0.

Simona Halep, care şi anul trecut pierduse tot în primul tur la Melbourne, a avut doi aşi în acest meci, o dublă greşeală, 18 mingi direct câştigătoare şi 19 erori neforţate, în timp ce Rogers a reuşit 2 aşi, 26 de winners şi a comis 22 de erori neforţate. Românca şi-a creat o singură oportunitate de break, nefructificată.

La scurt timp după eşecul de la Australian Open, jucătoarea de tenis a anunţat că este posibil să facă o pauză.

×
Subiecte în articol: Australian Open Simona Halep
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close