Antena 3 CNN Sport David Popovici vrea bodyguarzi și nu dorește să stea împreună cu ceilalți sportivi români la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici vrea bodyguarzi și nu dorește să stea împreună cu ceilalți sportivi români la Jocurile Olimpice de la Paris

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a primit din partea lui David Popovici mai multe cerințe atipice pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Acesta vrea bodyguarzi și să fie cazat la un hotel de lângă satului olimpic.

David Popovici vrea bodyguarzi și nu dorește să stea împreună cu ceilalți sportivi români la Jocurile Olimpice de la Paris
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    29 Mar 2024   •   10:00

David Popovici ridică cerințe neobișnuite către Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Paris. Tânărul înotător român își dorește proprii agenți de securitate și să fie cazat într-un hotel apropiat de bazinul olimpic, evitând astfel șederea în satul olimpic alături de ceilalți sportivi români.

Motivul invocat pentru aceste cerințe neconvenționale este nevoia de concentrare și liniște, o condiție considerată esențială pentru performanță.

Camelia Potec, șefa federației de natație și vicepreședinte al COSR, a confirmat că solicitările vin din partea părinților lui David Popovici.

Cererea a fost deja înregistrată pe ordinea de zi a COSR, însă nu a fost încă discutată în detaliu. În schimb, au fost făcute rezervări la hotelul preferat de către înotător.

Această abordare particulară a generat discuții în rândul comunității sportive. Un fost sportiv olimpic român a remarcat că astfel de pretenții sunt rareori întâlnite în afara cazului unor megastaruri globale precum baschetbaliștii americani sau Michael Phelps.

Totuși, unele voci au subliniat că, în trecut, chiar și marii campioni precum Usain Bolt au preferat să se cazeze în satul olimpic, fără a genera astfel de solicitări speciale, potrivit sportpesurse.ro.

×
Subiecte în articol: David Popovici jocurile olimpice paris
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close