Antena 3 CNN Sport David Popovici, prima victorie în 2024. Campionul s-a impus în proba de 200 metri liber la concursul Euro Meet de la Luxemburg

David Popovici, prima victorie în 2024. Campionul s-a impus în proba de 200 metri liber la concursul Euro Meet de la Luxemburg

David Popovici a înregistrat prima victorie din 2024. Campionul mondial s-a impus în proba de 200 de metri liber la concursul Euro Meet, organizat la Luxemburg.

David Popovici, prima victorie în 2024. Campionul s-a impus în proba de 200 metri liber la concursul Euro Meet de la Luxemburg
Sursa foto: Complex Sportiv De Natație Otopeni Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Ian 2024   •   22:31

David Popovici a început seria concursurilor din 2024 cu competiția de la Luxemburg, una cu tradiție la care participă înotătorii de toate categoriile. David Popovici s-a înscris la această competiție în patru probe. Vineri, a concurat la 50 m fluture, unde s-a clasata al optulea în finala A. 

Sâmbătă, el a participat în serii la 50 de metri liber, unde a înotat în finala B, și la 200 de metri liber, unde s-a clasat pe primul loc în finala A. David a parcurs cele patru lungimi de bazin în 1:46,19 s, depășindu-i pe pe Velimir Stjepanovic (1:47,84) și pe Hadrien Salvan (1:48,82).

Cu steagul României în mână, copii și adulții l-a susținut din tribune pe sportiv. David a primit medalia și mascotele competiției de la Nicolae Blându, consilierul ambasadorului României în Luxemburg.

Citește și: A murit Iosif Lereter, legendarul fotbalist al Generației de Aur de la UTA Arad: "Mergi cu bine! Bătrâna Doamnă îți mulțumeşte"

Duminică, 28 ianuarie, David Popovici va înota în proba de 100 de metri liber, cea în care deține recordul mondial.

×
Subiecte în articol: David Popovici concurs inot
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close