Antena 3 CNN Sport David Popovici a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional în bazin de 25 de metri de la Otopeni

David Popovici a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional în bazin de 25 de metri de la Otopeni

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba 100 metri liber, joi seară, la Campionatul Național de Înot în bazin scurt, desfășurat la Otopeni.

David Popovici a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional în bazin de 25 de metri de la Otopeni
Sursa foto: Inquam Photos/Alex Nicodim
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2023   •   21:32

David Popovici a terminat cursa din finală cu timpul de 46,76, fiind urmat de Patrick Sebastian Dinu și Andrei Ungur. Sportivul legitimat la CS Dinamo va mai concura la 200 metri liber, 100 metri mixt și 50 metri liber.

Campionatul Național de Înot de la Otopeni este penultima competiție la care David Popovici participă în acest an, ultima fiind Campionatul European în bazin scurt, care de desfășoară tot la Otopeni, în perioada 5-10 decembrie.

Înotătorul va absenta însă de la Mondialele de la Doha, având ca focus pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris. 

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu va aborda câte o probă în fiecare zi din cele patru de concurs, astfel: 100 m liber (joi), 200 m liber (vineri), 100 m mixt (sâmbătă) şi 50 m liber (duminică).

Citește și: David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia: "Echipa medicală a intervenit imediat"

La ediţia anterioară a Campionatului European în bazin de 25 de metri (Kazan – 2021), David Popovici a câştigat medalia de aur la proba de 200 de metri liber.

×
Subiecte în articol: David Popovici medalie aur
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close