Antena 3 CNN Sport Fotbal extern 1 X 2 pentru adversarele Unirii Urziceni din Liga Campionilor (VIDEO)

1 X 2 pentru adversarele Unirii Urziceni din Liga Campionilor (VIDEO)

1 X 2 pentru adversarele Unirii Urziceni din Liga Campionilor (VIDEO)
31 Aug 2009   •   11:03

Repartizată cu noroc în grupa G a Ligii Campionilor, alături de Sevilla, Stuttgart şi Glasgow Rangers, Unirea Urziceni poate spera la mai mult de locul patru, loc de pe care porneşte din cauza statutului de outsideră. Adversarele ialomiţenilor au avut parte de un weekend nu tocmai strălucit, Glasgow Rangers fiind singura formaţie învingătoare, însă pe terenul unei echipe modeste.

Steven Whittaker şi Kris Boyd au înscris câte două goluri fiecare pentru Rangers, care a învins cu 4-1 Hamilton, pe Ibrox. Whittaker a deschis scorul în minutul 19, şi Boyd a dublat avantajul opt minute mai târziu, punând Rangers în controlul partidei. Boyd şi apoi Whittaker au înscris la mijlocul reprizei secunde al doilea gol al fiecăruia, Glasgow obţinând al treilea succes consecutiv, în ciuda golului de consolare marcat de Mark McLaughlin.



Echipa care a scos FC Timişoara din play-off-ul Ligii Campionilor, Vfb Stuttgart, nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 0-0, în meciul cu Nurnberg, oaspeţii având cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 64, când Marcel Risse a şutat în bară.

În fine, FC Sevilla a început cu stângul sezonul din La Liga, pierzând cu 0-2 la Valencia. Juan Mata şi Pablo Hernandez au punctat în repriza secundă pentru "lilieci", dar Sevilla poate considera că înfrângerea a venit pe fondul eliminării lui Frederic Kanoute înainte de pauză, pentru două cartonaşe galbene.



Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close