Antena 3 CNN Sport Fotbal extern 15 huligani britanici arestaţi înainte de meciul Germania-Anglia

15 huligani britanici arestaţi înainte de meciul Germania-Anglia

15 huligani britanici arestaţi înainte de meciul Germania-Anglia
20 Noi 2008   •   12:01

Poliţia germană a anunţat că a arestat 15 huligani britanici pentru tulburarea ordinii publice şi violenţe, cu puţin înainte de meciul amical Germania - Anglia, scor 1-2, disputat miercuri seară, la Berlin, informează AFP.
Forţele de ordine au reuşit cu greu să facă faţă, în afara arenei sportive, cele două grupuri de suporteri, care au aruncat cu sticle şi pahare. Atmosfera a fost tensionată şi în interiorul stadionului, la începutul meciului, dar nu s-au înregistrat incidente grave.
65 de persoane au fost interzise în stadion. De asemenea, 17 huligani nemţi aflaţi evidenţele poliţiei au fost reţinuţi preventiv.
Incidente au avut loc şi în noaptea precedentă partidei, când un fan englez a fost rănit la faţă în timpul unui conflict între suporteri.
Potrivit forţelor de ordine, peste 1.500 de fani englezi s-au deplasat la Berlin pentru a asista la meciul cu Germania. Dintre aceştia, 140 de hooligans au fost arestaţi chiar de pe treptele avionului. Alţi nouă englezi au fost reţinuţi în Marea Britanie, fiind opriţi în aeroport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Germania Anglia
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close