Antena 3 CNN Sport Fotbal extern A început oficial sezonul 2013/14 al cupelor europene: Ivorianul Ismael Fofana, primul hattrick din Liga Campionilor

A început oficial sezonul 2013/14 al cupelor europene: Ivorianul Ismael Fofana, primul hattrick din Liga Campionilor

A început oficial sezonul 2013/14 al cupelor europene: Ivorianul Ismael Fofana, primul hattrick din Liga Campionilor
Sursa foto: Foto: uefa.com
de M.T.    |    02 Iul 2013   •   22:54

Ivorianul Ismael Fofana este primul star al noului sezon din cupele europene, care a debutat oficial marţi seară, cu două meciuri din Liga Campionilor şi patru din Europa League.

Fofana, un atacant de 24 de ani, a reuşit un hattrick în partida pe care echipa sa, FC Shirak, campioana Armeniei, a câştigat-o pe teren propriu cu scorul de 3-0 în faţa celor de la SP Tre Penne (San Marino), în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

În cealaltă partidă a serii, campioana Andorrei, FC Lusitans, a remizat acasă cu feroezii de la EB/Streymur, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

În Europa League, Qarabag FK (Azerbaidjan) a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în al doilea tur preliminar al competiţiei, după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul macedonenilor de la Metalurg Skopje.

În schimb, gruparea suedeză Gefle IF se poate considera deja calificată mai departe, în urma victoriei categorice, scor 3-0, pe care a obţinut-o în deplasare cu JK Trans Narva (Estonia).

Remiză surprinzătoare în Malta, acolo unde gazdele de la Sliema Wanderers FC au reuşit o remiză, scor 1-1, în duelul cu azerii de la Xazar Lankaran FK, echipă la care românii Adrian Scarlatache şi Adrian Piţ au fost titulari.

În Ţara Galilor, Bala Town FC a câştigat cu 1-0 meciul disputat împotriva lui FC Levadia Tallinn (Estonia).

Joi va debuta în Europa League şi una dintre reprezentantele României, Astra Giurgiu, care va întâlni în deplasare formaţia slovenă Domzale.

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor europa league
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close