Antena 3 CNN Sport Fotbal extern A spus NU lui AC Milan. Gourcuff, cumpărat de Bordeaux pentru 13,4 milioane de euro (VIDEO)

A spus NU lui AC Milan. Gourcuff, cumpărat de Bordeaux pentru 13,4 milioane de euro (VIDEO)

A spus NU lui AC Milan. Gourcuff, cumpărat de Bordeaux pentru 13,4 milioane de euro (VIDEO)
Sursa foto: yoann gourcuff
28 Mai 2009   •   20:30

Super afacere făcută de echipa favorită la câştigarea campionatului în Franţa. Girondins Bordeaux a obţinut transferul unuia dintre cei mai talentaţi tineri jucători ai planetei, Yoann Gourcuff, pentru 13,4 milioane de euro. Fostul club al "noului Zidane", AC Milan, a încercat până în ultimul moment să îl convingă pe jucător să nu accepte contractul de la Bordeaux, dar a fost nevoită să accepte în virtutea unei clauze incluse în contractul de împrumut semnat în vară între cluburi.
Yohan Gourcuff, jucător promovat în fotbalul mare de Ladislau Boloni la Rennes, a venit la Bordeaux în vara lui 2008, sub formă de împrumut, după ce nu a prins decât întâmplător echipa atunci când a fost în curtea lui AC Milan. Mijlocaşul central a fost desemnat deja cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1 şi s-a integrat perfect în echipa antrenată de Laurent Blanc. Milan l-a vrut cu insistenţă înapoi la echipă, dar pentru jucător a fost important să rămână la echipa care i-a dat şansa de a deveni şi titular în echipa naţională a Franţei.
"Girondins şi Yoan Gourcuff vă anunţă cu bucurie semnarea unui contract valabil patru ani", jubilează gruparea franceză pe site-ul oficial, informează Mediafax.
Un gol care ilustrează perfect abilităţile jucătorului de 22 de ani

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Ligue 1 nationala frantei
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close