Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Aalborg - Manchester City 2-0, 3-4 d.p. Englezii se califică la ?loterie? (VIDEO)

Aalborg - Manchester City 2-0, 3-4 d.p. Englezii se califică la ?loterie? (VIDEO)

Aalborg - Manchester City 2-0, 3-4 d.p. Englezii se califică la ?loterie? (VIDEO)
20 Mar 2009   •   00:53

La adăpostul acelui 2-0 din prima manşă, City a contat mult prea puţin în atac, mulţumindu-se doar să împiedice orice încercare ofensivă a danezilor. Aceştia nu s-au omorât nici ei cu firea în primele 45 de minute, dar în repriza secundă a fost un adevărat asediu la poarta lui Given, inclusiv un penalty clar neacordat pentru Aalborg.

Englezii puteau da şi ei lovitura, dar şutul lui Robinho a lovit bara. Şi, când nimeni nu se mai aştepta, Shelton a marcat pentru gazde, în minutul 81, oferind speranţe fanilor. City a părut debusolată, iar în minutul 90 avea să ofere un penalty gazdelor, transformat cu siguranţă de Jakobsen.

Meciul a mers în prelungiri, unde însă nicio echipă nu a dorit să rişte prea mult. La penalty-uri, seria danezilor a fost deschisă de Jakobsen, care a înscris cu un şut identic ca la lovitura de pedeapsă din minutul 90. Au ratat însă pentru Aalborg căpitanul formaţiei şi Shelton, marcatorul primului gol, iar Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei UEFA.





Penalty-uri


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City Cupa UEFA
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close