Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Abbiati se operează şi ratează tot sezonul după ce l-a accidentat un coleg de la AC Milan

Abbiati se operează şi ratează tot sezonul după ce l-a accidentat un coleg de la AC Milan

Abbiati se operează şi ratează tot sezonul după ce l-a accidentat un coleg de la AC Milan
Sursa foto: christian abbiati
17 Mar 2009   •   13:04

Nu că s-ar fi descurcat foarte bine până acum în Serie A, dar AC Milan îi va simţi lipsa lui Christian Abbiati în acest final de sezon după ce portarul s-a accidentat duminică. Deşi ?diavolii roşii? au câştigat cu 5-1 meciul cu Siena lui Codrea, portarul titular din acest sezon s-a lovit accidental de Giuseppe Favalli şi a fost înlocuit de brazilianul Dida. Pentru a reveni pe teren, Abbiati trebuie să se opereze la genunchiul drept şi va pierde tot sezonul.
AC Milan are 54 de puncte în Serie A, cu 12 mai puţine decât rivala de moarte, Inter, care domină cu autoritate campionatul şi nu mai poate spera la titlu în Italia. Deşi poziţia a treia pe care se află este una stabilă, Milan ar fi avut nevoie de Abbiati în duelul de la distanţă cu Juventus pentru al doilea loc pe podium. Cele cinci puncte diferenţă par, în noile condiţii, şi mai greu de recuperat, deşi echipa mai are un portar cu experienţă, Dida, potrivit Mediafax.
Oficialii clubului din Milano au anunţat că accidentarea lui Abbiati este una ?complexă?, motiv pentru care operaţia nu se poate efectua imediat, ci după o perioadă de convalescenţă de două sau trei săptămâni, în care portarul nu poate face nici un efort.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Serie A
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close