Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan a învins cu 2-1 pe Inter şi a cucerit Supercupa Italiei

AC Milan a învins cu 2-1 pe Inter şi a cucerit Supercupa Italiei

AC Milan a învins cu 2-1 pe Inter şi a cucerit Supercupa Italiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Aug 2011   •   18:15

AC Milan a câştigat pentru a şasea oară Supercupa Italiei, după ce a învins pe Inter Milano cu scorul de 2-1 într-un meci care s-a desfăşurat la Beijing.

 
Campioana Italiei a început mai bine şi a avut prima ocazie importantă, prin Robinho, care a trimis peste din poziţie favorabilă. Inter a echilibrat ostilităţile şi chiar a preluat conducerea jocului, iar Sneijder a deschis scorul drintr-o lovitură liberă de la marginea careului după 21 de minute.
 
Ibrahimovic ar fi putut egala înainte de pauză, când a lovit bara, însă atacantul suedez s-a revanşat în minutul 60, când a introdus mingea în portă din apropiere, după o pasă a lui Seedorf, care a profitat de o greşeală făcută de Chivu, integralist la deţinătoarea Cupei Italiei. 
 
Golul le-a dat aripi rossonerilor şi, după o nouă inexactitate în apărarea Interului, Kevin Prince Boateng a marcat pentru 2-1, în minutul 69, mijlocaşul reluând în poarta goală balonul respins iniţial în bară de Julio Cesar după şutul lui Pato.
 
În repriza a doua am jucat cu mai mult curaj. Acesta este spiritul pe care trebuie să-l avem mereu. Era important să începem sezonul cu o victorie în derby, pentru că, deşi acest grup are multă calitate şi este foarte motivat, nu este deloc uşor să te menţii în top”, a declarat la finalul partidei Massimiliano Allegri, tehnicianul învingătorilor.
 
Prin succesul obţinut la Beijing, AC Milan a devenit cea mai titrată echipă din Supercupa Italiei, ajungând la cel de-al şaselea trofeu, cu unul mai mult decât Inter.

×
Subiecte în articol: AC Milan Inter Milano Beijing
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close