Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan a zdrobit Lazio pe Olimpico şi a urcat pe locul doi în Serie A (VIDEO)

AC Milan a zdrobit Lazio pe Olimpico şi a urcat pe locul doi în Serie A (VIDEO)

AC Milan a zdrobit Lazio pe Olimpico şi a urcat pe locul doi în Serie A (VIDEO)
02 Feb 2009   •   02:14

Liderul din Serie A, Inter Milan, a cedat surprinzător două puncte pe teren propriu echipei Torino, în timp ce AC Milan, Atalanta, Genoa şi Lecce au obţinut victorii.
Întâlnirea dintre Inter şi Torino s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce Rolando Bianchi a deschis scorul pentru oaspeţi înainte de pauză şi Nicolas Burdiso a egalat după o oră de joc. De acest rezultat, dar şi de înfrângerea suferită de Juventus sâmbătă, a profitat AC Milan, care a urcat pe locul doi în clasamentul din Serie A, după ce a învins, în deplasare, Lazio, cu scorul de 3-0.

Alexandre Pato a deschis scorul după o centrare a lui David Beckham, în minutul 42, după care a venit rândul lui Massimo Ambrosini să transforme în gol o centrare a englezului, la scurt timp după pauză. Scorul final a fost stabilit de Kaka.

David Pizarro a înscris o ?dublă? pentru AS Roma, însă echipa din capitala Italiei nu a obţinut decât un egal, scor 2-2, la Reggina. Pentru gazde a deschis scorul Bernardo Corradi, iar Francesco Cozza a închis tabela, cu nouă minute înainte de final.

Alte rezultate:
Atalanta ? Catania 1-0
Chievo ? Sampdoria 1-1
Genoa ? Palermo 1-0
Siena ? Lecce 1-2
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Lazio Roma Serie A Inter Milano
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close