Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan - AS Roma 2-1. "Rossoneri" urcă pe locul opt în Serie A

AC Milan - AS Roma 2-1. "Rossoneri" urcă pe locul opt în Serie A

AC Milan - AS Roma 2-1. "Rossoneri" urcă pe locul opt în Serie A
Sursa foto: leonardo
18 Oct 2009   •   23:59

Contestatul antrenor al Milanului, brazilianul Leonardo, a primit o mână de ajutor de la doi conaţionali de-ai săi, Ronaldinho şi Pato, iar AC Milan s-a impus în faţa lui AS Roma. Cu Lobonţ pe bancă, romanii au preluat conducerea repede pe San Siro, dar nu au putut menţine avantajul în faţa unei echipe pentru care unii jucători au evoluat surprinzător de bine faţă de cum obişnuiseră în acest sezon.
Menez a deschis scorul pentru Roma în minutul 3 şi a redus la tăcere tribunele, cu un şut pe sub portarul Dida. Început de coşmar pentru Milan, iar Leonardo simţea cum îi fuge pământul de sub picioare. În minutul 56 a început însă revenirea milanezilor, Nesta a obţinut o lovitură de la 11 metri, iar Ronaldinho a transformat cu siguranţă, egalând scorul pe tabelă. Brazilianul s-a aflat şi în spatele fazei la care AC Milan a trecut în avantaj, oferindu-i o superpasă lui Pato, care l-a driblat pe portar şi a înscris fără probleme.
Pe final, cu toate că AC Milan a trebuit să se descurce fără eliminatul Ambrosini, Roma nu a reuşit să pună probleme mari iar "rossoneri" au obţinut toate cele trei puncte. Bucuria este, însă, una liminată, deoarece nici măcar victoria de duminică nu a putut să urce echipa mai sus de locul 8 în clasament.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldinho AC Milan AS Roma
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close