Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan câştigă la Cagliari şi urcă pe primul loc în Serie A

AC Milan câştigă la Cagliari şi urcă pe primul loc în Serie A

AC Milan câştigă la Cagliari şi urcă pe primul loc în Serie A
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    21 Dec 2011   •   11:31

Pentru cel puţin 24 de ore, AC Milan este lider în Serie A. Campioana Italiei a ajuns la 11 meciuri fără înfrângere, după ce s-a impus cu 2-0 în faţa lui Cagliari, în deplasare, la capătul unei întâlniri în care nu a forţat mai mult decât a fost nevoie.

Echipa lui Massimiliano Allegri a deschis scorul repede, în minutul 4, prin autogolul lui Pisano, care a trimis în propria poartă mingea centrată de Robinho, acesta profitând de ieşirea neinspirată a lui Agazzi.

După pauză, în minutul 56, suedezul Zlatan Ibrahimovic a stabilit rezultatul final cu o execuţie simplă din interiorul careului, după o pasă primită de la Robinho, coautor şi la primul gol al întâlnirii din Sardinia.

Repriza a doua a fost mai bună decât prima, dar important este că am luat toate punctele şi am încheiat anul cu o victorie. Acum aşteptăm să vedem ce se va întâmpla în meciurile de miercuri”, a spus Allegri la finalul partidei.

Milan va rămâne lider în Italia dacă Juventus nu reuşeşte să câştige în deplasarea de la Udinese, meciul fiind programat miercuri, la ora 19.

Într-o altă partidă din Serie A care a avut loc marţi, Siena şi Fiorentina au terminat la egalitate, scor 0-0, în derbyul toscan.


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close