x close

AC Milan - Catania 1-0. Pretendentele la titlu nu se lasă.Rezultate Serie A (VIDEO)

07 Dec 2008   •   18:23
AC Milan - Catania 1-0. Pretendentele la titlu nu se lasă.Rezultate Serie A (VIDEO)

AC Milan se prezenta la meciul de duminică cu ehipa lui Zenga mai mult cu rezervvele. Nu mai puțin de opt jucători de bază nu putea să joace.
În schimb aveau nevoie de victorie pentur a se ține aproape de Inter, ce sâmbătă a trecut de Roma cu 3-0.
Etapa cu numărul 15 în Serie A a adus o victorie grea pentru Milan, dar una la limită și pentru Juventus, în vreme ce Fiorentina face scor. Conluzia este că cele două formații nu se lasă: mesaj trimis către Inter.
Napoli își menține locul patru.
La Milan a fost meciul lui Kaka dacă este considerăm doar golul. Se pare că absența lui Ronaldinho i-a priit jucătorului care declara că de când a venit colegul de la națională nu prea se simte în largul său la Milan.
Debutul meciului a însemnat partida cu numărul 619 în Serie A pentru căpitanul Paolo Maldini. Meciul a început într/un ritm scăzut, cu mingea jucată la jumătatea terenului și fără multe angajări.
Minutele primei reprize au fost marcate de unele ocazii ale gazdelor, care nu au reușit să deschidă scorul, în vreme ce Catania a avut unele ocazii pe contraatac.
Repriza a doua arătat un Milan mai hotărât să învingă. Gazdele au pus presiune pe echipa lui Zenga încă din primele secunde de joc.
Posesia a fost răsplătită în minutul 65 / prin golul marcat de Kaka cu capul. Deși Milan a prins curaj nu a mai reușit să marcheze.Rezultate Serie A

AC Milan 1 - 0 Catania
Atalanta 3 - 0 Udinese
Cagliari 1 - 0 Palermo
Lecce 1 - 2 Juventus
Napoli 2 - 0 Siena
Reggina 2 - 2 Bologna
Torino 1 - 4 Fiorentina
21:30 Sampdoria - Genoa

Sâmbătă

Chievo 0 - 1 AS Roma
Lazio 0 - 3 Inter Milan
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Kaka Ronaldinho Catania Walter Zenga
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati