Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan, cu un pas în grupele Ligii

AC Milan, cu un pas în grupele Ligii

AC Milan, cu un pas în grupele Ligii
de M.C.    |    20 Aug 2013   •   23:45

 PSV şi AC Milan au oferit un spectacol frumos marţi, în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor, terminând la egalitate, scor 1 - 1 (0 - 1).

Elevii lui Phillip Cocu au început mai bine jocul, însă contrar cursului acestuia, milanezii au fost cei care au marcat primii. El Shaarawy a punctat în minutul 15, după o serie de erori în defensiva olandezilor. Doar două minute mai târziu Balotelli a lovit bara, ratând desprinderea pe tabelă.

Abbiati a fost pus la grea încercare, însă s-a opus la reluările lui Matavz şi Maher. Spre finalul primei reprize portarul milanez a fost în sfârşit bătut, însă balonul trimis de Maher a lovit bara transversală.

A doua repriză nu a fost una la fel de inspirată pentru goalkeeper-ul italian, iar PSV a reuşit să egalaze în minutul 60, profitând de eroarea lui Abbiati la şutul lui Bruma. Acesta a respins în faţă, iar Tim Matavz a îndeplinit o simplă formalitate. 

Până la final nu s-a mai marcat, deşi ritmul jocului a fost unul la fel de ridicat ca în prima repriză. Returul va avea loc peste o săptămână, pe Giuseppe Meazza.

Celelate rezultate înregistrate marţi seară în preliminariile Champions League:

Viktoria Plzen - Maribor  3 - 1 
Pacos Ferrerira - Zenit  1 - 4 
Olympique Lyon - Real Sociedad  0 - 2 
Shakhter Karagandy - Celtic  2 - 0 

×
Subiecte în articol: PSV Eindhoven AC Milan
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close