Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan îşi potoleşte suporterii furioşi "furând" vedeta lui Boloni, amerianul Onyewu

AC Milan îşi potoleşte suporterii furioşi "furând" vedeta lui Boloni, amerianul Onyewu

AC Milan îşi potoleşte suporterii furioşi "furând" vedeta lui Boloni, amerianul Onyewu
Sursa foto: oguchi onyewu
07 Iul 2009   •   16:11

Perioadă dificilă pentru patronul echipei italiene AC Milan, care este contestat dur de ultraşi pentru vinderea vedetei Ricardo Kaka la Real Madrid pentru 67 de milioane de euro. Pentru a se mai calma, suporterii au primit marţi un "cadou de împăcare", fundaşul american de 27 de ani de la Standard Liege, Oguchi Onyewu. Este greu de crezut, însă, că suporterilor lui Milan li se poate închide gura cu astfel de jucător, pentru care comparaţia cu Kaka nu este deloc măgulitoare.
Fundaşul central, pe numele complet Oguchialu Chijioke Goma Lambu Onyewu, joacă la Standard Liege din 2004, obţinând între timp şi paşaportul belgian. Fostul elev al lui Ladislau Boloni este cunscut de publicul român de atunci când a disputat calificarea în grupele Ligii Campionilor cu Steaua, dar şi mai recent de la Cupa Confederaţiilor de luna trecută. Onyewu a ajuns cu echipa naţională a Statelor Unite în finala cu Brazilia, eliminând Spania, şi conducând echipa lui Kaka cu 2-0 la pauză, înainte de a primi trei goluri în repriza secundă.
Onyewu a venit la echipa antrenată de debutantul Leonardo gratis, semnând un contract pe trei ani. Mutarea este relativ surprinzătoare, având în vedere că americanul fusese dat ca şi transferat la mai mult formaţii din Premier League, potrivit Skysports. La fel de surprinzător este transferul şi pentru ultraşii "rossoneri", care, după plecarea lui Kaka aşteptau transferurile lui Eto'o, Luis Fabiano sau Huntelaar, dar în schimb s-au ales cu un fundaş de la Standard Liege.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close