Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan ? Juventus 1-1. Inter, nevoită să mai aştepte titlul de campioană (VIDEO)

AC Milan ? Juventus 1-1. Inter, nevoită să mai aştepte titlul de campioană (VIDEO)

AC Milan ? Juventus 1-1. Inter, nevoită să mai aştepte titlul de campioană (VIDEO)
Sursa foto: Vincenzo Iaquinta
11 Mai 2009   •   02:27

Inter Milano este nevoită să mai aştepte o săptămână pentru a-şi adjudeca al patrulea titlu consecutiv în Serie A. O victorie pentru echipa lui Jose Mourinho, combinată cu o înfrângere a lui AC Milan le-ar fi adus trofeul nerazzurri-lor, însă lucrurile nu au mers conform planului.

Inter a fost ţinută în şah la Chievo, deşi a deschis scorul în minutul trei prin Hernan Crespo. Michele Marcolini a egalat pentru Chievo, Mario Balotelli a dus din nou campioana în avantaj, pentru ca Luciano să egaleze şi să stabilească scorul final, 2-2, în minutul 73.



Mai mult, Milan a evitat şi ea înfrângerea, în derby-ul cu Juventus de pe San Siro, însă rossonerii nu au reuşit să şi câştige pentru a pune presiune pe Inter în ultimele etape. Veteranul olandez Clarence Seedorf a deschis scorul în minutul 57, însă câteva momente mai târziu Vincenzo Iaquinta (foto) a egalat pentru torinezi, scor 1-1.



Juventus rămâne astfel pe locul trei în Serie A, la patru puncte de Milan, în timp ce Fiorentina şi-a întărit poziţia a patra în clasament, după 2-0 la Catania.

Alte rezultate:
Atalanta ? Genoa 1-1
Cagliari ? AS Roma 2-2
Lecce ? Napoli 1-1
Siena ? Palermo 1-0
Torino ? Bologna 1-1

Antena3.ro

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close