Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan - Juventus 3-0. Ronaldinho îi dă o ?palmă? selecţionerului Dunga (VIDEO)

AC Milan - Juventus 3-0. Ronaldinho îi dă o ?palmă? selecţionerului Dunga (VIDEO)

AC Milan - Juventus 3-0. Ronaldinho îi dă o ?palmă? selecţionerului Dunga (VIDEO)
Sursa foto: ronaldinho
16 Mai 2010   •   01:03

Juventus a încheiat cu o umilinţă un sezon mizerabil, în care abia a reuşit să obţină un loc de Europa League. ?Bătrâna Doamnă? a cedat la scor de neprezentare pe terenul lui AC Milan, care şi-a asigurat cu această ocazie prezenţa directă în Liga Campionilor. Principalul artizan al acestei victorii a lui Milan a fost brazilianul Ronaldinho, autor a două goluri, care a aflat de curând că nu va fi luat de Carlos Dunga la Cupa Mondială.
Ronaldinho avea ceva de dovedit în ultima etapă a Serie A, iar AC Milan a profitat de pe urma determinării brazilianului. Cu toate acestea, Antonini a fost cel care a deschis scorul în minutul 14, cu un şut din cădere la care Buffon nu a mai putut ajunge. Apoi şi-a intrat în rol ?Dinţosul?, care a punctat în minutul 28 cu un şut exact, la colţul scurt. Tot Ronaldinho, cel mai bun pasator din acest sezon al Serie A, a marcat şi în minutul 67, cu o execuţie vicleană, iar Milan se impunea cu un scor de neprezentare.
AC Milan şi-as asigura, astfel, locul al treilea în clasament, cu 70 de puncte. Juventus încheie sezonul pe locul 7, cu 55 de puncte şi golaveraj negativ, 55-56.

Tot sâmbătă s-a mai disputat partida Lazio - Udinese 3-1.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A AC Milan Juventus Ronaldinho
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close