Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan nu exclude achiziţionarea lui Luis Fabiano

AC Milan nu exclude achiziţionarea lui Luis Fabiano

AC Milan nu exclude achiziţionarea lui Luis Fabiano
23 Iun 2010   •   14:19

AC Milan nu îl va transfera pe Zlatan Ibrahimovic, însă vice-preşedintele clubului, Adriano Galliani, a lăsat uşa deschisă pentru nouarul Braziliei, Luis Fabiano.

"Rossoneri" au nevoie de un nou jucător pentru a revitaliza atacul şi se părea că se interesau de fostul jucător de la Inter, Ibrahimovic, care acum trece printr-o perioadă nu tocmai bună la Barcelona. "În Spania există un sistem diferit de taxe, astfel că ei plătesc conseiderabil mai puţin pe salarii decât o echipă din Italia. Astfel, e imposibil ca Ibrahimovic să revină în Italia, pentru că mă îndoiesc sincer că ar dori să îşi reducă salariul", a declarat Galliani.

Luis Fabiano a impresionat la Cupa Mondială şi a înscris două goluri în victoria Braziliei în faţa Coastei de Fildeş. El s-a mai aflat în negocieri cu gruparea de pe San Siro vara trecută, înainte ca discuţiile cu Sevilla să eşueze. "Cât despre Luis Fabiano, el este un jucător care ne-a interesat în trecut şi am vorbit cu el pentru termen lung anul trecut. Ar putea să fie noua achiziţie a lui Milan", a mai spus Galliani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close