Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan reintră în lupta pentru titlu în Italia după victoria cu Fiorentina, 2-1 (VIDEO)

AC Milan reintră în lupta pentru titlu în Italia după victoria cu Fiorentina, 2-1 (VIDEO)

AC Milan reintră în lupta pentru titlu în Italia după victoria cu Fiorentina, 2-1 (VIDEO)
Sursa foto: huntelaar
25 Feb 2010   •   13:22

AC Milan a câştigat, miercuri, partida restantă din Serie A împotriva Fiorentinei cu scorul de 2-1, chiar pe terenul toscanilor. Astfel, milanezii se apropie la doar patru puncte de primul loc, ocupat de Inter. Victoria este cu atât mai mult un motiv de bucurie pentru echipa lui Leonardo cu cât a fost obţinută prin două goluri marcate după minutul 80.
Lipsită în continuare de aportul lui Adrian Mutu, Fiorentina se descură dezastruos în campionat. Formaţia "Viola" a ajuns la a treia înfrângere în patru meciuri şi rămâne pe un loc jenant în clasament, 10. Fiorentina a fost cea care a deschis scorul, în minutul 14, când Gilardino a lovit chiar împotriva fostei lui formaţii la o fază la care a arătat o bună prezenţă de spirit. Când părea că AC Milan va pierde toate punctele, Leonardo l-a introdus în teren pe olandezul Huntelaar, iar acesta a înscris din pasa lui Ronaldinho, pe sub Frey, în minutul 81. Pato a înscris cu un gol din interiorul careului în ultimul minut de joc, făcându-i pe suporterii Fiorentinei să-şi pună mâinile în cap.
Ceea ce a permis revenirea lui AC Milan în clasament a fost seria de trei remize consecutive înregistrate de Inter, de care elevii lui Leonardo au profitat, recuperând şase puncte în trei etape.
Tot miercuri s-a mai jucat partida Udinese - Cagliari 2-1.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan fiorentina Serie A
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close