Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale Cupei Italiei

AC Milan s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale Cupei Italiei

AC Milan s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale Cupei Italiei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    19 Ian 2012   •   10:57

AC Milan a avut nevoie de prelungiri pentru a trece pe teren propriu de Novara, ultima clasată din Serie A, şi a se califica în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Rossonerii s-au impus cu 2-1, graţie golului marcat de Pato în minutul 99 şi vor juca în faza următoare a competiţiei împotriva lui Lazio.

Cu o echipă formată în cea mai mare parte din rezerve şi din care a lipsit golgheterul Ibrahimovic, gazdele au deschis scorul în minutul 25, când puştiul El Shaarawy l-a învins pe Fontana cu un şut frumos de la aproximativ 20 de metri.

Novara nu a cedat şi a avut câteva ocazii importante, irosite însă cu uşurinţă. De cealaltă parte, Allegri i-a introdus pe teren în partea a doua pe Robinho şi pe Pato, dar golul care să înlăture defintiv emoţii nu a venit. Ba mai mult, oaspeţii au dat lovitura în minutul 88, Radovanovic reuşind să egaleze cu un şut la care Amelia, goalkeeperul Milanului, a fost prins nepregătit.

În prelungiri, tandemul brazilian Robinho-Pato avea să aducă golul izbăvitor, după o fază suspectă de offside şi finalizată de cel din urmă, însă autorul reuşitei care o trimite pe Milan în sferturi a părăsit terenul accidentat după câteva minute, astfel că actuala campioană a Italiei a terminat meciul în inferioritate numerică.

Ultimul meci din optimile de finală ale Cupei Italiei va avea loc joi, deţinătoarea trofeului, Inter Milano, întâlnind pe propriul teren pe Genoa. Cristi Chivu este anunţat titular la nerazzurri.


×
Subiecte în articol: AC Milan Cupa Italiei
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close