Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AC Milan va juca împotriva lui Juventus în semifinalele Cupei Italiei

AC Milan va juca împotriva lui Juventus în semifinalele Cupei Italiei

AC Milan va juca împotriva lui Juventus în semifinalele Cupei Italiei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    27 Ian 2012   •   11:06

AC Milan a învins pe teren propriu cu scorul de 3-1 pe Lazio Roma şi a completat tabloul semifinalelor din Cupa Italiei.

În penultimul act al competiţiei, actuala campioană a Italiei va întâlni în dublă manşă pe Juventus Torino, echipă care se află pe primul loc în Serie A la acest moment.

În cea de-a doua semifinală, surpriza ediţiei din acest an, Siena, va juca împotriva celor de la Napoli, trupa lui Mazzarri reuşind să elimine în sferturi pe Inter, deţinătoarea trofeului în ultimii doi ani.

Meciul de joi de pe San Siro a început cum nu se poate mai bine pentru Lazio, care a deschis scorul prin francezul Djibril Cisse, însă replica gazdelor a venit imediat, Robinho şi Clarence Seedorf întorcând rezultatul înainte de sfârşitul primelor 20 de minute de joc.

Până la sfârşitul partidei, Milan a reuşit să-şi gestioneze avantajul minim, iar Zlatan Ibrahimovic a marcat, în minutul 84, golul care a pus capăt oricărui dubiu în privinţa calificării.

Lazio a avut câteva şanse importante în prima repriză, dar Amelia s-a descurcat bine. Echipa mea a avut o evoluţie solidă şi ne-am dorit cu adevărat să mergem mai departe. Să sperăm că vom putea ajunge şi în finală”, a declarat Massimiliano Allegri, tehnicianul rossonerilor, la finalul întâlnirii.


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close