Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Acoperişul unei tribune a stadionului lui FC Twente s-a prăbuşit: Cel puţin două persoane au murit

Acoperişul unei tribune a stadionului lui FC Twente s-a prăbuşit: Cel puţin două persoane au murit

Acoperişul unei tribune a stadionului lui FC Twente s-a prăbuşit: Cel puţin două persoane au murit
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
07 Iul 2011   •   15:14

Acoperişul unei tribune a stadionului echipei olandeze Twente Enschede s-a prăbuşit, prinzând sub dărâmături mai mulţi muncitori care lucrau la extinderea capacităţii arenei.

Din primele informaţii, cel puţin două persoane au murit şi alte 12 sunt rănite, însă aceste cifre nu au fost confirmate pentru moment. De asemenea neconfirmat este zvonul că incidentul ar fi fost produs de o macara care a cazut peste acoperişul tribunei.

Presa din Olanda scrie că autostrada din apropierea arenei a fost închisă pentru a putea fi folosită de echipele de prim-ajutor, 25 de ambulanţe şi un elicopter ajungând deja la locul incidentului.

Nu avem multe informaţii la acest moment, singurul lucru pe care îl putem spune este că avem de-a face cu o situaţie dificilă. O parte a tribunei s-a prăbuşit şi avem câţiva oameni prinşi sub dărâmături. Nu vă putem spune mai multe, pentru că nu avem niciun contact cu oamenii noştri de la stadion”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Twente.

×
Subiecte în articol: Olanda decese stadion
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close