Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Încă o acuzație de viol pe numele fundașului Machester City, Benjamin Mendy

Încă o acuzație de viol pe numele fundașului Machester City, Benjamin Mendy

Francezul Benjamin Mendy (27 ani), fundaşul lui Manchester City, a fost acuzat pentru un nou caz de viol, miercuri, cu ocazia prezentării sale în faţa unui tribunal englez.

Încă o acuzație de viol pe numele fundașului Machester City, Benjamin Mendy
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    23 Dec 2021   •   10:05

Cu această nouă acuzaţie, fundaşul echipei Manchester City este acum vizat de şapte capete de acuzare pentru viol şi unul pentru agresiune sexuală pentru presupuse fapte care "ar fi avut loc între octombrie 2020 şi august 2021”.

Acuzația se referă la o presupusă infracțiune din luna iulie a acestui an.

Mendy a apărut în instanță purtând un costum negru și cămașă albă. El a vorbit doar pentru a-și confirma numele în timpul audierii de 40 de minute și a urmărit procedurile prin intermediul unui interpret.

Fotbalistul este acum acuzat de opt infracțiuni împotriva a cinci femei, inclusiv șapte capete de acuzare de viol în legătură cu patru femei. Acuzațiile anterioare sunt trei capete de acuzare de viol, despre care se presupune că ar fi avut loc la 11 octombrie 2020; atingere sexuală la 2 ianuarie 2021; o acuzație de viol la 24 iulie 2021 și două acuzații de viol la 23 august 2021.

Internaționalul francez a apărut alături de co-inculpatul său, Louis Saha Matturie, de 40 de ani, din Eccles, Greater Manchester, care este acuzat și de infracțiuni sexuale grave împotriva femeilor.

Mendy, din Prestbury, Cheshire, a fost reținut pe 26 august, când a fost acuzat de patru capete de acuzare de viol și o agresiune sexuală.

Judecătorul Patrick Thompson i-a arestat pe ambii inculpați la HMP Altcourse, Liverpool, până pe 7 ianuarie, când va avea loc o nouă audiere preliminară.

Mendy s-a alăturat lui Manchester City de la Monaco în 2017 pentru 52 de milioane de lire sterline, care era atunci o cifră record pentru un fundaș, și a avut 75 de apariții. City l-a suspendat după ce a fost acuzat.

Într-o declarație din august, clubul a declarat: „Manchester City poate confirma că, după ce a fost acuzat astăzi de poliție, Benjamin Mendy a fost suspendat în așteptarea unei anchete. Chestiunea face obiectul unui proces legal și, prin urmare, clubul nu poate face comentarii suplimentare până la finalizarea procesului.”

Mendy a avut 10 apariții pentru naționala Franței și a făcut parte din echipa Franței câștigătoare a Cupei Mondiale în 2018, deși timpul său pe teren a fost limitat la 40 de minute, potrivit The Washington Post.

×
Subiecte în articol: Benjamin Mendy Manchester City viol proces
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close